torstai 29. syyskuuta 2011

Last friday night.

Olen elämässäni saanut paljon kukkia. Minun pitää nykyäänkin aina nuuskutella ruusuja niitä saadessani. Kerran jopa lähetti toi kukkakimpun jonka mukana kortti. Kortissa ei ollut suoranaisesti kukkien lähettäjän nimeä, mukava viesti vain. Arvoitus oli tarkoitettu ratkeavaksi (eihän siinä muuten olisi ollut mieltä) ja sainkin lähettäjän selville koulussa hieman ympärille katselemalla:). Tämä on kyllä kieltämättä jäänyt mukavana tapahtumana iäksi mieleeni. Sitä paitsi kerrottakoon että tuosta kyseisestä tapahtumasta seurasi ainoastaan hyvää: lisää ruusuja, lahjoja, ystävyyttä, toveruutta, seuraa, puolen vuosikymmenen ajaksi. Oi sitä nuoruutta!! :) Minulla ilmeisesti oli nuorena tapana satunnaisesti laittaa ruusunlehti Raamatun väliin kuivumaan. Nämä kuivatetut ruusut olivat erityisiä merkitykseltään.
Ilmeisesti otin ruusun terälehden muistoksi sen kukoistamisvaiheen lopussa. Tässä taannoin löysin sattumalta ruusun terälehdet ja pelossa että hukkaisin ne - kokosin niistä taulun. Yhtenä päivänä löysin vielä tämän terälehden. Tämä taisi olla aivan erityinen ruusu.:)
 
Tässä tämä komeus vielä lähikuvassa jotta tekin saatte ihailla. Luonnossa kukat tietysti näyttivät kauniimmilta mutta ihana muisto tämä on.


Kyllä ruusun terälehteen kirjoittaminen on siis mahdollista!!!Muistan että se oli haastavaa. Mutta nyt on todistettu että  kirjoitus siinä kyllä säilyy. Ja terälehtikin isommasti siitä kärsimättä.
Antakaa toisillenne kukkia!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti