maanantai 7. helmikuuta 2011

Mietippä onko sinulla blogikirjoittaja oikeasti mitään sanottavaa...:)

Tässä netissä käydessä tuli selailtua kaikenkarvaisia blogin kirjoittamiseen ohjaavia oppaita, vastaani tuli paljon hyviä vinkkejä lähinnä ulkoasuun liittyen (joita en vielä itsekkään toteuta blogin teossa  mutta malttakaapa odottaa). Tuli myös vastaan ohjeita jonka voi ymmärtää miten kukin haluaa. Hymyn huulille herättäviä ohjeita. Yhdessä ohjeessa sanottiin että blogia perustaessa pitäisi miettiä että onko mitään sanottavaa. Kenellä ei olisi mitään sanottavaa? Jos ei oikein olisi mitään sanottavaa, eikö silloin ihminen saisi perustaa blogia lainkaan? Kuka asian määrittää? Kuvinkin voi ilmaista (kuvablogi) eikä tarvitse välttämättä sanoa omia mielipiteitä. Olen silti  sitä mieltä että kaikki blogit jossa ihminen kertoo esim.harrastuksistaan ym.ovat aina tärkeitä. Rakastan lukea ihmisten blogeja  ja olen  iloinen että he viitsivät jakaa jonkin intohimonsa kohteen kaikille! Blogit sisältävät (yleensä) PALJON positiivista energiaa. Että hyvä me!!!

Mielestäni ei myöskään ole olemassa toinen toistaan parempia blogeja (esim.ranking listat joihin joskus törmää), on vaan olemassa  aiheeltaan erilaisia blogeja, käytetyt tekniikat voivat olla erinlaisia. Joku osaa tehdä blogin mielenkiintoisemmaksi kuin toinen, lukijakuntaa paremmin palvelevammaksi. Ei minusta 'ordinary blog ' (esim.ei osta  kuvankäsittelyohjelmia, osta kuvia tms) silti tee blogia mitenkään huonommaksi, kokonaisuus mielestäni ratkaisee. Kaikille siis Blogipalkinto, oleppa hyvä! Lahjaa vain ei tule!!
Kaikilla on kuulijakuntansa. Huomaan ajattelevani koko blogi käsitystä psykologiselta kannalta. Blogi on hyvä väline myös arkistoinnin, tallentamisen ja tiedonjakamisen  näkökulmasta ajateltuna. Esim.matkablogit ovat hyvä esimerkki tästä.

Loppupäätöksenä että voisi sitä aikaansa huonomminkin viettää. Että asiaa on ja lisää tulee kun keksitään milloin mistäkin puhutaan!!! Lopuksi kuva vanhanajan kynäkoteloista....teroittakaapa tekin kynänne sivaltamaan ihania tekstejä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti